Robles Rock en Stenden hogeschool zetten samenwerking voort

Samenwerking Stenden Robles Rock

GROOTEGAST/LEEUWARDEN – Stichting Robles Rock en Stenden hogeschool zetten hun samenwerking voort. Door deze samenwerking kunnen studenten van de hogeschool een stage lopen rond en tijdens het festival, dat op 9 augustus georganiseerd wordt. Het voordeel hieraan is dat studenten naast hun schoolwerk praktijkervaring kunnen opdoen.

Voorzitter Johannes Dolislager is blij met de samenwerking. “Door deze constructie krijgen wij er een groot aantal vakkundige vrijwilligers bij, die met hun kennis veel voor ons festival kunnen betekenen.” Door de samenwerking komt er voor zo’n 20 studenten een plek vrij op het familiefestival, dat dit jaar voor de derde keer georganiseerd wordt.

Vanuit Stenden Hogeschool worden veel kansen gezien. “Studenten kunnen bij onze opleidingen Media & Entertainment Management en Leisure Management veel leren over het opzetten van een evenement. Door de samenwerking kunnen zij deze geleerde kennis in de praktijk brengen. Hierdoor krijgen ze op een andere manier binding met de stof”, vertelt Patrick Bemelmans, Head of School van Stenden hogeschool.

Robles Rock zal dit jaar voor de vierde keer georganiseerd worden. Tijdens dit familiefestival is er volop aandacht voor jong tot oud. Zo zijn er spectaculaire optredens van de Rigby, Only Seven Left, Lucas Hamming en MakeBelieve. Daarnaast is er een grote speelweide voor kinderen van de basisschool. Meer informatie is te vinden op www.roblesrock.nl.

Nog geen reacties - Wees de eerste ;-)